Kapcsolatok

Mi az a Yelon-chat? Miről lehet itt beszélgetni?

Minden hétfőn, kedden, szerdán és szombaton is vár este 6 és 10 között a Yelon-chat, ahol nyugodtan felteheted a kérdéseidet, vagy elmesélheted, ami foglalkoztat.

Ha olyan kérdésed, bizonytalanságod, félelmed lenne, amire nem találod a választ az oldalon, vagy van benned valami, amiről jó lenne beszélgetni, amit jó lenne megosztani valakivel, chatelni is tudsz velünk.

A chat nyitvatartási időben (hétfőn, kedden, szerdán és szombaton 18 és 22 óra között) jelenik meg az oldal jobb alsó sarkában, akár mobilról, akár gépről használod a Yelont. A sárga Yelon Chat felirattra kattintva megnyílik egy kis ablak, ahol aztán tudjuk folytatni a beszélgetést – arról, amiről te szeretnéd, ami téged foglalkoztat.

Mi kell a használatához?

Ha van valamilyen okoseszközöd vagy tableted, géped és interneted, másra nem lesz szükséged. Nem kell hozzá applikációt letölteni, nem kell regisztráció, sem belépési adatok. A Yelon azt jelenti, nem vagy egyedül (You arE not aLONe). Ingyen és név nélkül használhatod azért, hogy ne maradj egyedül a kérdéseiddel, kétségeiddel.

A chaten őszintén és tabuk nélkül beszélgetünk veled, segítünk választ találni a kérdésedre, és közösen gondolkodunk azokról a témákról, amik téged foglalkoztatnak. 

yelon-chat, mit lehet kérdezni

Kiemelt kép: Tatiana Boyko