Világ

#aszülőségtanulható – a Yelon hírlevele ebben segít

Értesülj havonta ingyen a fontos, aktuális és hasznos tudnivalókról, érdekességekről, lehetőségekről!

Értesülj havonta ingyen a fontos, aktuális és hasznos gyerekneveléssel kapcsolatos tudnivalókról, érdekességekről, lehetőségekről!

Hiszünk abban, hogy ahogy szinte minden más is, a szülőség is tanulható. Senki nem születik úgy, hogy eleve mindent tud arról, hogyan kell sokszor nehéz, kényes, ismeretlen helyzetekre ösztönösen a legjobb válaszokat adni. Szülőként ráadásul rengeteg olyan új kihívással találkozhatunk, amelyekre még nincsenek kész válaszaink és jó mintáink.

Yelon-hírlevél

A Yelon szülői oldalán a kamaszkor és a gyereknevelés kényes kérdéseivel foglalkozunk. Igyekszünk gyermekközpontú információkat nyújtani nevelési kérdésekben a digitális szülőségtől kezdve a szexuális edukáción keresztül egészen az iskolai nehézségekig, az aktuálisan legfontosabb, legérdekesebb témáinkat, kutatásainkat tippjeinket pedig havi hírlevelekben is megosztjuk veled. Itt tudsz feliratkozni, hogy ne maradj le róla:

Feliratkozás

* kötelező mező

Kérjük feliratkozás előtt olvasd el a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adatvédelmi nyilatkozatában foglaltakat.

A későbbiekben bármikor megváltoztathatod a hírlevél beállításaidat. Minden hírlevelünkben lehetőséget biztosítunk a leiratkozásra, amit külön is kérhetsz az info@hintalovon.hu címünkön. A személyes adataidat bizalmasan kezeljük.

Hírlevél felületünket a MailChimp biztosítja. A feliratkozásoddal az adataid a MailChimp rendszereibe kerülnek. A MailChimp adatkezelési szabályzatát itt találod.

Maradjunk kapcsolatban!

Hírlevelünk mellett Facebook-oldalunkon is rendszeresen osztunk meg friss, érdekes, segítő tartalmakat. Kövess minket a Yelon – a szülőség tanulható Facebook-oldalán is!

Kiemelt kép innen