Válaszok A-Z

kapcsolatok

Azért érzed cikinek, mert már mindenki másnak volt vagy van barátja, és téged piszkálnak, mert neked még nem? Akkor is jobban jársz, ha csak ezért nem mész bele semmilyen kapcsolatba. Ha vágysz egy társra, de még nem jött össze, akkor talán segít, ha tudod, hogy ez sokakkal így van. Össze lehet téveszteni ezt a vágyat azzal, hogy egy bizonyos valakinek a közelségére vágysz, ezért érdemes mindig végiggondolni, hogy konkrétan mi is tetszik neked a másikban. Az is előfordulhat, hogy egyszer csak úgy érzed, hogy valaki, akár új ismerős, akár régi, másképp néz rád, és te is másképp nézel rá. A szerelem mindig meglepetésként érkezik, sokszor olyan módon, ahogy egyáltalán nem vártad. Rajtad is múlik, hogy mennyire vagy rá nyitott, vagy mennyire korlátoznak az előzetes várakozásaid.

szex

Nem, a teherbe eséshez az kell, hogy a hüvelybe valahogy sperma jusson. Viszont nemi betegséget orális szextől is lehet kapni, ezért érdemes ilyenkor is óvszert használni. Még nem túl elterjedt, de van a nőknek nyújtott orális szexhez is szájóvszer, amit dental dam néven lehet venni gyógyszertárban. Olvasd el az óvszerekről valamint a terhesség és a nemi betegségek elleni védekezésről szóló cikkünket itt.

Ha a barátod sem szeretne téged elveszíteni, akkor remélhetőleg nem zsarol téged azzal, hogy ha nem fekszel le vele, akkor elhagy. Csak akkor menj bele szexuális kapcsolatba, ha erre te is érzel vágyat. Ha csak az ő kedvéért teszed, nem valószínű, hogy neked sok örömed lesz benne. A jó szexhez az kell, hogy legyen benned vágy, ne kelljen semmitől félned, és csak az történjen, amit te is akarsz.

szótár

Az abortusz a terhesség orvos által végzett megszakítását jelenti, mely a magzat halálával jár.

Load More