Szex

TOP 5 cikk 2020: ezeket a postokat olvastátok tavaly

Milyen az ideális pénisz? Hogyan néz ki a szűzhártya? Honnan tudhatom, ha tetszem neki..?

A testtel, lélekkel, szerelemmel, barátsággal, szexualitással, világgal kapcsolatos kérdések szinte mindenkit foglalkoztatnak, és mindannyian szeretnénk többet tudni ezekeről. Tudd meg, melyik témákra kerestek a legtöbben, melyik cikkeket olvasták a legtöbbször 2020-ban a yelon oldalán!

Azért, hogy ne maradj egyedül a kérdéseiddel, a yelon oldalán és a Facebookon is próbálunk ezekre válaszolni.

De lássuk, mik voltak a leggyakrabban feltett kérdések, legnépszerűbb témák a tavalyi évben!

5. Túl kicsi vagy túl görbe – Mekkora és milyen az ideális pénisz?

A fiúk gyakran beszélnek arról, kinek mekkora, milyen vastag, milyen az alakja: hogy vajon olyan-e, amilyennek lennie kell. A reklámokban, neten, filmekben és pornófilmekben látott képek viszont általában torzítják a valóságot a normális és átlagos péniszről, így sokan szoronganak a sajátjuk miatt. Ne méregesd tovább – összegyűjtöttünk mindent, amit az átlagos és ideális péniszről tudni érdemes.

4. Hogy néz ki és mire jó a szűzhártya?

Nemcsak az alakja, de a szűzhártya erőssége, rugalmassága is változatos, illetve az idő előrehaladtával, a korral is változik. Mi az, amit biztosan tudhatunk a szűzhártyáról? Mindenkinek van? Fáj, ha elszakad? Visszanőhet, ha valaki már „elvesztette” a szüzességét, de sokáig nem szexel? Hol keressük? Hogy néz ki? És egyáltalán, mire jó..?

3. Amikor feláll… De mikor, miért, hogyan, és mi az az erekció?

Az erekciónak sok esetben semmi köze a szexuális izgalomhoz. Ugyanez igaz fordítva is: a pénisznek nem kell keménynek lennie ahhoz, hogy szexuális vágyat érezz. Az is természetes, hogy izgalomba jössz, még sincs erekciód. A tested, azon belül az erekció egy nagyon érzékeny jelzőrendszer, a működését nem igazán lehet tudatosan befolyásolni. De akkor hogyan is működik tulajdonképpen?

2. A külső női nemi szerv – tulajdonképpen hogy is néz ki a punci?

Ahogy a szűzhártyák, úgy a szeméremtestek is nagyon sokfélék lehetnek. De hogyan épül fel? Milyen részei vannak? Melyiknek mi a feladata? Ha aggódtál már valaha miatt, hogy a Tiéd normális-e, ebből a cikkből mindent kérdésedre választ kaphatsz – ismerd meg jobban a női nemi szervet!

1. Honnan tudom, hogy tetszem neki? Mit tehetek, ha bejön?

Tetszem neki? Többet akar? Tudja, én mit akarok? Vannak biztos jelek? Mi ez az egész..? Kacsacsőr három, kettőspont csillag, és minden, ami ezután jön, jöhet, vagy jöhetne – honnan tudhatod, ha tetszel valakinek, és mit tehetsz, ha Te szeretnéd a másik tudtára hozni az érdeklődésedet?

Kiemelt kép: Scott Balmer