Szex

Lehet baja egy lánynak abból, ha pornót néz?

A pornó mindenkire máshogy hat – van, akit teljesen hidegen hagy, vagy kifejezetten taszít, és akad, aki izgatónak találja.

Lány vagyok. Nézek pornót. Baj ez?

Valószínűleg nem attól függ a válasz, hogy erről mások mit gondolnak. Azt kell eldöntened, hogy neked baj-e, és hogy szerinted vannak-e, lehetnek-e hátrányaid abból, ha pornót nézel időnként vagy rendszeresen.

Adunk néhány szempontot, amit érdemes végiggondolnod:

  • A pornófilmek női szereplőitől elvárják, hogy teljesen szőrtelen legyen a nemi szervük, hogy a kamera pontosan mutathassa, hogy mi történik a hüvelyük és a fenéklyuk körül. Ha egyébként tudod, hogy a normális szexuális aktushoz nincs szükség a nemi szervek borotválására, és ezt senki nem is várhatja el tőled, akkor lehet, nem okozott neked kárt a pornónézés.
  • A pornófilmek női szereplői mindent megtesznek, amit kívánnak tőlük, vagy amire kényszerítik őket, és a filmen úgy látszik, mintha ezt még élveznék is. Ha nem várod el magadtól, és azt gondolod, hogy más sem várhatja el tőled, hogy élvezd, ami valójában nem esik jól, ha tudod, hogy normális szexuális kapcsolatban bármikor (szex közben is!) mondhatod, hogy ezt nem akarod, és ezt meg is tudod tenni, akkor nincs gond.
  • A pornófilmekben a férfiak hímvesszője nagy, herezacskója arányos és sima, nemi szerve és feneke körül szőrtelen. Ha tudod, hogy a férfiak hímvesszője, akárcsak a nők melle, mindenféle méretben és formában előfordul, és hogy ez semmiképp nem befolyásolja a szexuális teljesítményüket, ha nem várod el a valódi kapcsolatban, hogy a férfi hímvesszője minimum 20 centi legyen, akkor nincs baj.
  • A pornófilmekben a férfiak végtelenségig tudják húzni az aktust ejakuláció nélkül (anélkül, hogy elélveznének). Ehhez gyógyszereket szednek, injekciót adnak maguknak. Ha tudod, hogy az aktus normális időtartama inkább 10 perc alatt mint felett várható, ami sok együtt töltött idővel és egymás megismerésével növelhető hosszabbra, és nem várod el a partneredtől, hogy végtelenségig merev legyen a hímvesszője, akkor lehet, hogy nem befolyásol a pornónézés.
  • Ha pornófilmre szoktál maszturbálni, mert felizgat a merev hímvessző, de nem várod a valódi partneredtől, hogy a kezdeményezés pillanatától még legalább egy fél óráig hatalmas erekcióval kápráztasson el, akkor nincs baj. Ha nem várod a partneredtől, hogy olyan élvezetet okozzon neked, mint amilyet a pornóban szereplő nők eljátszanak, hanem jól tudod magad érezni egy hús-vér fiúval, akkor szerencsére nem állsz a pornó hatása alatt. 
  • A pornófilmekben a nők eljátsszák, hogy élvezik azt, ha erőszakosan bánnak velük. Ha nem gondolod, hogy neked élvezned kell az erőszakot, ha nem érzed úgy, hogy ezt bárki elvárhatja tőled, és ha mindezt meg is tudod mondani annak, aki ilyesmit akar, akkor feltehetően nem hatott rád a pornónézés. 

A Yelon szerkesztősége

Kiemelt kép innen