Lány

Lehet baja egy lánynak abból, ha pornót néz?

A pornó mindenkire máshogy hat – van, akit teljesen hidegen hagy, vagy kifejezetten taszít, és akad, aki izgatónak találja.

Lány vagyok. Nézek pornót. Baj ez?

Azt kell eldöntened, hogy neked baj-e, és hogy szerinted vannak-e, lehetnek-e hátrányaid abból, ha pornót nézel időnként vagy rendszeresen. 

Adunk néhány szempontot, amit érdemes végiggondolnod:

  • A pornófilmekben a férfiak végtelenségig tudják húzni az aktust ejakuláció nélkül (anélkül, hogy elélveznének). Ehhez gyógyszereket szednek, injekciót adnak maguknak. Ha tudod, hogy az aktus normális időtartama inkább 10 perc alatt mint felett várható, ami sok együtt töltött idővel és egymás megismerésével növelhető hosszabbra, és nem várod el a partneredtől, hogy végtelenségig merev legyen a hímvesszője, akkor lehet, hogy nem befolyásol a pornónézés.
  • Ha pornófilmre szoktál maszturbálni, mert felizgat a merev hímvessző, de nem várod a valódi partneredtől, hogy a kezdeményezés pillanatától még legalább egy fél óráig hatalmas erekcióval kápráztasson el, akkor nincs baj. Ha nem várod a partneredtől, hogy olyan élvezetet okozzon neked, mint amilyet a pornóban szereplő nők eljátszanak, hanem jól tudod magad érezni egy hús-vér fiúval, akkor szerencsére nem állsz a pornó hatása alatt. 
  • A pornófilmekben a nők eljátsszák, hogy élvezik azt, ha erőszakosan bánnak velük. Ha nem gondolod, hogy neked élvezned kell az erőszakot, ha nem érzed úgy, hogy ezt bárki elvárhatja tőled, és ha mindezt meg is tudod mondani annak, aki ilyesmit akar, akkor feltehetően nem hatott rád a pornónézés. 

A Yelon szerkesztősége

Kiemelt kép innen