Szex

A fiúk és a pornó – ezt érdemes tudnod róla

Milyen hatással lehet rád, ha pornót nézel? Jó? Rossz? Olvasd el, és gondolj át néhány szempontot, hátha segít eldönteni.

Sok fiú (meg persze lány is) néz pornót. Baj ez?

Valószínűleg nem attól függ a válasz, hogy erről mások mit gondolnak. Azt kell eldöntened, hogy neked baj-e, és hogy szerinted vannak-e, lehetnek-e hátrányaid abból, ha pornót nézel időnként vagy rendszeresen. 

Baj, ha valaki pornót néz?

Adunk néhány szempontot, amit érdemes végiggondolnod.

  • Ha tudod, hogy a pornófilmszereplők válogatásánál a hímvessző mérete az elsődleges szempont, és nem gondolod, hogy veled valami baj van, ha a tied nem akkora, akkor nincs gond. Ha aggódsz a hímvessződ mérete miatt, mert a pornósztároké sokkal nagyobb, akkor lehet, hogy rossz hatással van rád a pornó. 
  • Ha tudod, hogy egy normális aktus időtartama néhány perc, és nem érzed kudarcnak, hogy nem tartasz ki fél óráig, mint a pornófilmek szereplői, akik gyógyszerrel tartják fenn az erekciót, akkor nincs baj. 
  • Ha nem várod el, hogy egy szexuális aktus csak a behatolásból és az ejakulációból álljon, ha nem csak attól jössz izgalomba, ha közelről láthatod a nemi szerveket, és tudod, hogy a valódi szexuális együttlétek időtartama a gyengédség különböző formáival (csókolózás, ölelkezés, egymás simogatása stb.) lehet kellemesen hosszabb, akkor nincs baj. 
  • Ha tudod, hogy a szexuálisan érett lányok testén, akárcsak a fiúkén, természetes a szőr, és nem képzeled azt, hogy egy lánynak a nemi szerve körül nem lehet fanszőrzete, akkor nincs baj. Ha azért nem kívánsz egy lányt, mert van a testén szőr, akkor lehet, hogy túlságosan a pornófilmek hatása alá kerültél.

A Yelon szerkesztősége

Kiemelt kép innen